Nyheder

December Boulevard af Ole Petersen
Ny bog skrevet af forfatter Ole Petersen, 'December Boulevard' som er ...[mere]

Julekalender 2015 hos KvindeGuiden
Gevinster for over 25.000 kr[mere]

Børn går oftere i skole end de gnaver i legetøj
Børn må ikke proppe legetøj med skadelige stoffer i munden, men de må ...[mere]

Målbare pressemeddelelser siden 1987

Avisredaktionen skriver professionelle pressemeddelelser, udformet som artikler - klar til tryk - og sender dem ud til udvalgte medier fra vores database med mere end 2.000 ugeaviser, dagblade, fagblade, magasiner, ugeblade og internetmedier.

Vi gør mere end det. Vi har mulighed for at måle effekten af de pressemeddelelser vi udsender, og udarbejde en publicitetsrapport med presseklip til kunden.

Siden starten i 1987 har Avisredaktionens primære målgruppe været de danske ugeaviser, men i de senere år er også de mange nye medier på Internettet blevet en vigtig målgruppe for os.

 

Pressesite bedre end Google

Når virksomheder udsender pressemeddelelser, udnytter de slet ikke de muligheder for markedsføring, som nettet og især søgemaskinerne byder på. Derfor har vi siden årsskiftet, i tilgift til pressemeddelelsen, tilbudt vores kunder, hvad vi kalder et pressesite.

Ordene er Robert Littauers. Han er direktør for Avisredaktionen, der siden 1987 har skrevet og udsendt målbare pressemeddelelser for virksomheder. Skrevet sådan, at de er klar til tryk.

Leverage crypto market volatility with immediate bitwave trading interface.

Med målbare menes der, at Avisredaktionen holder øje med i hvilke medier pressemeddelelsen dukker op, og udarbejder en publicitetsrapport med presseklip til kunden.