Nyheder

Verdens førende radiatortermostat

Efter mere end 50 år på markedet med løbende videreudvikling har Danfoss? avancerede radiatortermostat, RA 2000, fået et elegant nyt design. Den unikke teknologi og de praktiske montageforhold forbliver uændrede.




(AR) Det begyndte med en god ide hos Danfoss. Verdens første radiatortermostat så allerede dagens lys i 1943. Det var en helt ny og revolutionerende måde at tænke varmeregulering på, som har sat standarden frem til i dag.

Millioner bruger Danfoss? unikke radiatortermostater

Siden 1943 har Danfoss med uafbrudt produktudvikling sat standarden for teknologisk avanceret og samtidig enkel varmeregulering. Danfoss radiatortermostater er de eneste i verden, der regulerer varmen ved hjælp af en avanceret gasfyldt bælgaktuator, der sikrer nøjagtighed og minimal reaktionstid, hvilket giver optimal energiudnyttelse. Danfoss har produceret mere end 300 millioner radiatortermostater, og millioner af forbrugere over hele verden får i dag fordelene ved anvendelse af Danfoss-termostater i form af konstant rumtemperatur og væsentlige energibesparelser.

Avanceret, enkel og elegant

Danfoss har den filosofi, at varmeregulering skal være lige så enkel og selvfølgelig i boligen som lys og vand. Det kommer også til udtryk i den nye udgave af RA 2000, der kombinerer avanceret teknologi med brugervenligt design. RA 2000 har fået en designmæssig ansigtsløftning i form af mere strømlinede former i en elegant hvid farve, som giver et raffineret udtryk ? helt i tråd med tidens krav om mere enkelt design. Den passer perfekt til alle rum i huset.

Stort udvalg af følertyper

Som sin forgænger fås den nye RA 2000 radiatortermostat i forskellige varianter ? blandt andet med snap-kobling , - så den kan monteres på alle typer af Danfoss-radiatorventiler.

 

<typolist>

Fjernføler - der sikrer optimal temperaturregulering, selvom termostaten for eksempel sidder indesluttet bag et gardin Fjernindstilling - der gør det muligt at betjene termostaten i en bekvem højde Programmerbar tidsstyring - så temperaturen automatisk sænkes i de perioder, hvor rummet ikke anvendes

</typolist>

Danfoss? radiatortermostater fås desuden som robuste institutionsmodeller med aflåselig beskyttelseskappe. Kappen beskytter mod slag og termostaten kan aflåses for at forhindre tyveri og utidig ændring af temperaturindstillingen.

Yderligere information

Hvis du er interesseret i at vide mere om RA 2000 kan du finde det på www.danfoss.dk