Nyheder

Svævende pejs får gæsterne til at spærre øjnene op

Af: Avisredaktionen
Svævende pejs får gæsterne til at spærre øjnene op   Kig gennem ilden og ud i køkkenet med Meteors gennemgående pejseindsats, der gør din bolig opsigtsvækkende.

(AR) Med de individuelle løsninger fra firmaet Meteor Herning A/S kan du få din pejseindsats udført så den passer ind i din eksisterende pejs - eller så den tværtimod bliver markant anderledes og får dine gæster til at spærre øjnene op.
Pejsen, der svæver over gulvet, er blandt de spændende idéer, pejseproducenten bruger som inspiration til de mange, unikke løsninger, hvor Meteors produkter kan tilpasses.

 

 

Oplevelse i rummet
Helt svævende er pejsen ikke. Men det ser sådan ud ved første øjekast, fordi den ikke står på gulvet, som traditionelle brændeovne gør. I stedet er der knap en halv meters luft  under  pejsen, som til gengæld er bygget ind i en søjle, der sidder fast i loftet. Skorsten og udluftning er camoufleret i søjlen, som kommer til at fremstå som en slags ekstra væg eller rumdeler.
Den ekstra luft og gulvplads under pejsesøjlen giver en helt unik oplevelse af rummet. Især store køkken/alrum kan ændres fra standard parcelhus-indretning til sofistikeret boligstil.
Vælg en pejseindsats med gennemgående kig ind til de dansende flammer og videre ud af ruden på den anden side af søjlen. Det tilføjer endnu en spændende rumoplevelse til det moderne hjem. Søjlen adskiller diskret køkken og alrum, men det er stadig muligt at tale sammen og følge med i hvor langt borddækningen er nået.

 

 

Svævende pejs
Spændende ser det ud, når Meteors Jupiter pejse sættes ind i en søjle af stål eller hvor søjlen opbygges i lette SUPER-ISOL plader som kan males.
Mulighederne med Meteors pejseindsatse, der leveres efter mål, er mange og kan også være mere traditionelle. Meteors pejse leveres i sort, grå eller rustfrit.
Alle Meteors ovne er miljøcertificerede og godkendte efter de nye stramme regler der trådte i kraft den 1. juni  2008.
Det sikrer dig den bedste, reneste og miljørigtigste forbrænding.
Et besøg hos en af firmaets forhandlere afklarer let og hurtigt hvilken løsning, din bolig og familien har behov for. Det eksklusive udseende går igen i alle produkterne fra Meteor.
Find din lokale forhandler på hjemmesiden:

www.meteor-as.dk

 

Tekst foto 1

Pejsen nærmest svæver over gulvet og giver et unikt indtryk af stil og sofistikeret indretning.

 

Tekst foto 2

Indbygningspejsene fra Meteor produceres efter individuelle mål og leveres både som højkantede og bredde.