Nyheder

Spejlglas skjuler at du ikke får gjort pejsen helt ren hver dag

Af: AvisRedaktionen
Spejlglas skjuler at du ikke får gjort pejsen helt ren hver dag     Design og rene linier springer i øjnene både ved første blik og daglig brug af ny brændeovn, der har verdenspremiere på flere finesser.

(AR) Design-detaljerne og nyskabelserne står i kø for at blive nævnt først i beskrivelsen af de nye brændeovne fra Handöls 30-serie, der miljømæssigt også kan bryste sig af Svanemærket.
Det unikke i designet er samtidig det unikke i selve brugen af disse nye brændeovne.
Som de første i verden har et par af Handöls nye brændeovne nemlig sideglas, der går helt fra bunden og helt til toppen af ovnen. Det giver et spændende og hidtil uset udtryk, der forstærkes yderligere med en anden af 30-seriens nyskabelser, nemlig spejlglas.

 

Hele stuen spejler sig
Spejlglasset er let tonet og virker som almindeligt glas, når brændeovnen er i brug, med frit udsyn til flammerne. Det er først  når  brændeovnen er slukket, at spejlglasset rigtig gør sig bemærket.
Hjemmets omgivende møbler og arkitektur bliver genspejlet i glasset, så brændeovnen nærmest ?smelter? sammen med de øvrige omgivelser.
- Med spejlglasset kan man ikke se ind i brændeovnen. De fleste brændeovne står og ser lidt beskidte ud indvendig med aske og sod i brændkammeret, med mindre ovnen lige er rengjort og helt tømt for aske, men det er vist de færreste, der gør det, hver gang ovnen har været i brug, siger John Laursen, der er salgschef i Handöl.

 

Design, design og design
For ægte kvalitetsnydere har Handöls 30-serie endda mere at byde på. Alene håndtaget på ovnenes låger er aldrig set før.
Den cirka én meter høje støbejerns-brændeovn har et praktisk
rum forneden. Det kan efter kundens ønske lukkes helt af med en sokkelplade eller indrettes til opbevaring af brænde. Sidste og nyeste mulighed er at få en yderst praktisk skuffe sat ind i soklen. Skuffen har samme solide udtræk og selvluk, som kendte køkkenfirmaer udstyrer deres egne skuffer med, et hidtil uset fænomen i brændeovnsbranchen.
I Handöls 30-serie er der seks forskellige støbejerns-modeller at vælge i mellem. Priserne ligger fra 12.900 til 20.900 kroner. I den dyre ende ligger fedtstenmodellen. 30-serien fås også med aluminiumssider, der matcher til køkkenets rustfri stål-look, eller sort og grå stål.
Handöl brændeovne sælges i førende pejsebutikker over hele Danmark.
Nærmere oplysninger, herunder om nærmeste forhandler fås på telefon 30681220 eller på internetsiden:
www.handol.eu

 

Billedtekst 1

Med det tonede spejlglas på siderne får brændeovnen en yderligere dimension, både når den er i brug og når den er slukket.

 

Billedtekst 2

En virkelig robust ovn i luksusindpakning - og så er den Svanemærket, hvilket er garanti for at den er brændselsbesparende og giver lavt udslip af miljøfarlige gasser og støv.