Nyheder

Pak haven ned for vinteren - i et nyt opbevaringsrum

Af: Avisredaktionen
Pak haven ned for vinteren - i et nyt opbevaringsrum   Haven er først rigtig vinterklar når havemøbler, cykler, trampolinen og havetraktoren er pakket væk - og brændet står tørt.

(AR) Det er først, når haven skal gøres vinterklar, at mængden af familiens udendørs aktiviteter bliver helt synlig - når de alle skal pakkes væk et sted, hvor de hverken bliver ødelagt eller ligger i vejen.
Havetrampolinen har bedst af at gå i vinterhi, nøjagtig lige som havemøblerne, blomsterkrukkerne, cyklerne og fars nye havetraktor. Samtidig skal familien også stadig have let adgang til pejsebrændet, som skal kunne holde sig tørt hele året.
Derfor har firmaet PLUS skabt et redskabsrum, der let kan kombineres med et brænderum, som endda kan justeres i størrelsen ved at flytte på endevæggen.
Redskabsrummet optager kun en lille smule plads i haven, men giver rum til at rydde de fleste aktiviteter væk.

 

Multi-løsning i havens egen stil
PLUS har med sine seneste nye haverum udviklet decideret nyttige og fleksible skure, der oven i købet udseendemæssigt følger de nyeste trends.
Som haveejer skal du naturligvis også selv have indflydelse på farve, indretning og størrelsen af de nye rum, som fremover skal opbevare dine haveting og være en del af havens indretning.
Løsningen med et kombineret redskabs- og brænderum er perfekt for den, der gerne vil have alt under ét tag. Den fleksible indrykning af endevæggen gør, at du kan tilpasse brænderummets dybde fra 60 til 120 cm., alt efter om du har brug for at opbevare lidt eller meget brænde.
Kombiløsningen leveres i 5 forskellige størrelser, fra det lille praktiske brændely på 2,5 m2 til det største på 16 m2 med rigtig god plads.

 

Forvandling til multihavehus
Til sommer kan du give dig selv et ekstra skulderklap, hvis du i hele familiens interesse har forvandlet jeres nye haverum til et multihavehus. Det gør du ved at købe en påbygning, der om vinteren fungerer som brændely
og om sommeren er den perfekte ramme om et udekøkken el-ler et arbejdsområde for fa-miliens ?grillmester?.
Påbygningen kan eventuelt også monteres direkte på en muret garage.
Alle typer redskabsrum leveres som komplette samlesæt og har vedlagt montagevejledninger og beslag.
Se det store udvalg på: www.plus.dk og bestil via hjemmesiden eller hos din lokale trælasthandel eller byggemarked.

 

Billedtekst 1

Havehusene fra PLUS fås i fem forskellige størrelser - og alle leveres som komplette samlesæt med vejledninger og beslag - hos byggemarkeder eller via hjemmesiden: www.plus.dk

 

Billedtekst 2

Der er plads til alle havens aktiviteter i et multihavehus.
Om vinteren er der plads til brændet og alle havens møbler - om sommeren bliver brændets vinterplads i den praktiske på-bygning til et udekøkken eller arbejdsområde til familiens ?grillmester?.