Nyheder

Nyt tag med statstilskud

Af: www.avisredaktionen.dk
Nyt tag med statstilskud   Få op til 25.000 kr. i tilskud, når du renoverer dit tag.

(AR) Den nye statsordning der skal udvikle byggebranchen tegner til at blive en succes for Tæt Tag Danmark - Danmarks stærkeste kæde af tagdækkere.
Ordningen, der kan give op til kr. 25.000 kr. i tilskud, er alle tiders mulighed for at få renoveret taget og få gjort huset forårs- og sommerklar? siger direktør Peter Kranz fra Tæt Tag Danmark.
Statstilskuddet gives til dækning af arbejdslønninger (max. 15.000 kr.) og energibesparende foranstaltninger (max. 10.000 kr.).
Tilskuddet til arbejdslønnen kan dække op til 40% af arbejdslønnen. ?Arbejdslønningerne er ofte den væsentligste udgiftspost i forbindelse med et byggeri, så det giver god mening at benytte sig af tilbuddet mens det er aktuelt? siger Peter Kranz. For at opnå den fulde støtte på 15.000 kr. skal arbejdslønnen altså minimum udgøre 37.500 kr. af det samlede projekt.
Ekstra 10.000 kr. til energibesparende foranstaltninger.
Tilskuddet på de 15.000 kr. er suppleret af et særskilt materialetilskud til energibesparende foranstaltninger som fx. tagisolering. Materialetilskuddet er på 20% af materialeprisen eller højst 10.000 kr.

 

Et hit
Den nye ordning med statstilskud, som udelukkende gives til renovering af private helårsboliger, er allerede et hit inden ordningen er startet.
?Vi har allerede fået mange henvendelser fra private, som vil benytte sig af lejligheden til at få renoveret deres tag og samtidigt få et klækkeligt økonomisk tilskud fra staten. Vi er derfor meget begejstrede for ordningen, allerede inden den er trådt i kraft? siger Peter Kranz.
Man kan ansøge om tilskuddet nu. Pengene tildeles efter først-til-mølle princippet og skal være brugt inden 6 måneder fra at man har fået tilsagn om tilskuddet.
?Der skal tages en hurtig beslutning, og hvis man alligevel har overvejet at renovere sit tag bliver tidspunktet ikke bedre end nu? siger Peter Kranz og opfordrer til at man benytter sig af chancen og får en snak om mulighederne og et gratis tageftersyn hurtigst muligt.

 

1,5 mia. i statstilskud
Tilskudsordningen er fra politisk side indgået som en renoveringspulje på 1,5 mia. kr., der skal fremme den generelle udvikling i byggebranchen. Puljen yder tilskud til renovering af private boliger og gives til arbejdslønninger og energibesparende materialer.

Kontakt direktør Peter Kranz fra Tæt Tag Danmark A/S på telefon 70 12 22 10 for at høre mere om ordningen og læs mere på: www.taettag.dk  og http://boligforbedringer.dk/

Tæt Tag Danmark - Danmarks stærkeste kæde af tagdækkere - er den førende kæde af tagdækkere i Danmark med speciale i nybygning og renovering af flade tage og hældningstage med tagpap.

 

 

Billedtekst: Foto 1

Tæt Tag Danmark hilser den nye tilskudsordning velkommen.

- Vi er sikre på at ordningen sætter gang i en hel masse renoveringsopgaver, og "vi er klar" siger Peter Kranz.