Nyheder

Nu rykker nano-teknologien ind i kampen mod kalken

Af: Avisredaktionen
Nu rykker nano-teknologien ind i kampen mod kalken

(AR) Alle kender det irriterende problem med kalkaflejringer på fliser, i elkedlen og toiletkummen, men hvad med de steder, hvor du ikke kan se kalken ? F.eks. vaskemaskinen, varmtvandsbeholderen og rørinstallationerne. Ja det er faktisk der, hvor kalkaflejringen er værst, og dyrest! Med AQA total kan dette problem nu løses.

 

Fordelene er mange
Løbende toiletter og tilkalkede brusere forhindres, og herved fjernes et irriterende problem i hverdagen. For hver 1 mm belægning på varmelegemet i vandvarmeren og vaskemaskinen stiger energiforbruget med hele 10%. Med AQA total hindres yderligere belægninger, og herved kan mange penge spares.
Vandets sammensætning bevares, da alle de værdifulde og livsnødvendige mineraler forbliver i vandet takket være nano-teknologien. Anlægget er let og simpel at betjene, da der med normalt forbrug kun skal skiftes patron hvert 3. år. Den nænsomme proces er dermed også yderst økonomisk og koster kun 5 watt pr. 100 liter vand. Det er da også værd at bemærke, at 90% af den bakterievækst, der kan forekomme i installationerne typisk vil forefindes i kalkaflejringerne.
D.v.s. jo færre kalkaflejringer, jo færre voksesteder for bakterier. Som et ekstra plus vil belægninger på fliser og i håndvasken reduceres og være lettere at tørre af.

 

Nanoteknologi - gjort simpel
Når det kalkholdige vand passerer gennem AQA total anlægget, udfældes en del af kalken i bitte små nano-partikler. Disse små partikler flyder med vandet igennem resten af husets rør og installationer. D.v.s. de steder, hvor kalken normalt ville sætte sig, ja der sætter den sig på de små partikler i stedet for på installationerne og flyder videre med vandet. En mere dybdegående forklaring findes på hjemmesiden: www.aqatotal.dk

 

Godkendt og dokumenteret
Anlægget anvendes i dag allerede i stor udstrækning på det professionelle marked. F.eks. er der på danske hospitaler installeret over 25 anlæg. Mange boligforeninger, hoteller og svømmehaller benytter også AQA total som et led i den daglige drift. Denne gennemprøvede teknologi tilbydes nu til det private marked. Anlægget er VA-godkendt til behandling af drikkevand i Danmark men også i resten af Europa. F.eks. Tyskland, Frankrig og Italien.
Samtidig har bl.a. Teknologisk Institut lavet omfattende test og dokumenteret virkningen. AQA total - holder alt det de andre lover!
Yderligere oplysninger, herunder om nærmeste forhandler fås på telefon 43 600 500 eller på hjemmesiden:
www.aqatotal.dk

 

Billedtekst 1

Undgå kalkaflejringer som på dette varmelegeme og disse rør ved at behandle kalken med nano-teknologi.

 

Billedtekst 2

Med AQA total bevarer dit drikkevand sit naturlige indhold af kalk, som menneskekroppen har brug for - det bevarer den rigtige smag af godt drikke- vand, samtidig med at det ikke ødelægger dine vandrør.

 

Billedtekst 3/4

Familier i nye huse kan sikre deres vandrør mod kalkbelægninger og spare penge på energiregningen i mange år fremover.