Nyheder

Nu får hele Danmark en ordentlig gang tørt på

Af: Avisredaktionen
Nu får hele Danmark en ordentlig gang tørt på   Tæt Tag Danmark A/S er navnet på Danmarks første rigtige landsdækkende kæde af tagdækkere. Formålet er, at sikre bekymringsfrie tætte tage til virksomheder, offentlige institutioner og private over hele landet på basis af et gennemprøvet kvalitetskoncept.

(AR) 19 tagentreprenør-virk-somheder med speciale i nybygning og renovering af flade tage og hældningstage er gået sammen og har dannet Danmarks største kæde af tagdækkere. Den nye kædedannelse baserer sig på et etableret og velkendt koncept startet af Eurotag Danmark, som gennem mere end 20 år har importeret det Nobelprisbelønnede tagmateriale Derbigum®

 

Bedre uddannelse, tættere samarbejde, højere kvalitet
''Med Tæt Tag Danmark bliver det i endnu højere grad muligt at sikre kvaliteten i vores arbejde, fordi samarbejdet med entreprenørerne er blevet tættere? udtaler kædedirektør Peter Kranz. ?Samtidigt er det fx  blevet nemmere at servicere virksomheder eller offentlige institutioner, som har afdelinger over hele landet, men som kun ønsker én leverandør til at varetage service og vedligehold?.
Tagdækkerbranchen har traditionelt været præget af små lokale håndværksmestre, som har haft begrænsede ressourcer til fx uddannelse eller kvalitetssikring. ''Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores arbejde?? siger Peter Kranz? Derfor har alle Tæt Tag Danmark entreprenører, været på ''tagskole? og gennemført vores egen særlige uddannelse udover de almindelige  kurser  som kræves i branchen. Derudover tjekker vores uvildige kvalitetskontrol alle de tage, vi lægger. Kvalitetsgodkendelsen er en forudsætning for, at der kan udstedes en garanti på taget og er dermed en ekstra sikkerhed for vores kunder? slutter Peter Kranz.

 

Større synlighed
Tag Tag Danmark vil i den kommende tid profilere sig stærkt i relevante medier. Med humoristiske og lidt provokerende tekster som ''Skal du ha? tørt på? eller ''Skal du have det skåret ud i pap? bliver der sat fokus på den nye kæde med speciale i flade tage og hældningstage i tagpap.
Kæden vil også blive synlig i bybilledet. Mere end 80 hvide biler over hele landet er blevet dekoreret med kædens nye logo, et rødt garantisegl, og karakteristiske fartstriber, som signalerer håndværkere, der ?vil frem, for at løse opgaven?.

 

Kunderne kan se deres tag på nettet
De fleste forbinder nok en tagdækker med en håndværker på taget. Og det er også dér Tæt Tag Danmarks entreprenører bruger hovedparten af deres tid. Men en del af kædens styrke ligger også i anvendelsen af det fælles ?tagdækker-net?, som giver Tæt Tag Danmark entreprenørerne mulighed for elektronisk deling af information mellem hinanden og med kunderne.
Fx føres der en elektronisk log over tagets tilstand, hvor kundevirksomheder kan logge ind og følge udviklingen på deres bygninger over hele landet. Via samme system sker garantiansøgning til taget direkte fra tagdækkernettet til producenten i Belgien. Det giver en hurtig og effektiv administrativ sagsbehandling.
Tæt Tag Danmark A/S er en nyskabelse indenfor denne håndværksbranche og giver et imageløft til tagdækkere og et kvalitetsløft til tagejere.
Vil du vide mere om Tæt tag Danmark kan du besøge hjemmesiden:
www.taettag.dk eller ringe til Peter Kranz på tlf. 70 12 22 10.


Foto 1

- Eurotag Danmark har startet ny kæde af  tagentreprenører, der alle har været på  ''tag-skole?? og gennemført en særlig uddannelse.