Nyheder

Du kan roligt blive siddende mindst 15 år under din nye overdækning

Af: Avisredaktionen
Du kan roligt blive siddende mindst 15 år under din nye overdækning   - Hop bare med på trenden og få bygget en overdækning til din bolig - du vil opdage at den ikke blot er en modedille men en langvarig nydelse med garanti.

Billedtekst 1


Billedtekst 2

(AR) Hvis vinteren er gået med at længes efter sollys, er du sikkert let at lokke med på moden inden for bolig-forkælelse, hvor trenden er lækre overdækninger eller udestuer, som giver fri adgang for sollys og varme.

Hop roligt med på modebølgen. I modsætning til vintergækkerne visner den nemlig ikke i løbet af et par uger.

Med 15 års produktgaranti, er du sikret en plads i solen langt ud i fremtiden, hvis du vælger at bygge Fastlock med tagplader fra den danske koncern Icopal.

 

Bedre end termoruder

Om familien skal nyde godt af solen hele året bestemmer i selv, når i vælger Icopals Fastlock tagplader. De findes nemlig både som etlagsplader, Fastlock Uni, eller isolerende flerlagsplader, Fastlock Multi, alle udført i vejrbestandig plast og med 15 års garanti.

Vælg om den nye havestue skal bruges til at forlænge sommeren, eller om den skal gøre gavn som opholdssted for familien året rundt. Pladerne er nemlig mere varmeisolerende end mange termoruder.

 

Design din egen overdækning

Tagpladerne er så fleksible, at hver familie kan få en terasseoverdækning helt efter eget ønske.

Mulighederne er mange, man kan f. eks. vælge mellem en buet eller flad løsning.

Valget er husejerens, ligesom man også selv skal vælge, om taget skal være af klar plast, der lukker alle solstråler ind, eller taget skal være af klar plast, der om taget skal være den matte udgave, som forvandler solens skarpe stråler til et dæmpet og behageligt lys.

 

Skidtet preller af

Vind og vejr generer ikke det solide og holdbare plasttag.

Desuden er Fastlock-tagene fra Icopal meget lette at rengøre. Taget kan blot spules med haveslangen, for skidtet preller af på den glatte flade.

Etlagspladerne samles let og enkelt ved at klikke tagpladerne sammen. Der skal således ikke bruges skruer for at samle det. Der bliver derfor heller ingen huller, som kan give utætheder.

Mange vil opleve, at deres Fastlock tag bliver en uundværlig del af familiens hverdagsliv.

Yderligere oplysninger, herunder nærmeste forhandler, fås på hjemmesiden:

www.icopal.dk

 

Billedtekst 1

Der er ingen risiko for våde regndryp fra huller i taget.
Overdækningen er nemlig monteret med Fastlock fra Icopal, som samles helt uden at bore huller i selve taget.

 

Billedtekst 2

Selve samlingen af Fastlock foregår let og enkelt med et klik-system, som er hurtigt, nemt og holdbart.

Billedtekst 3

Fastgørelsen til underlaget sker med et særligt beslag, der drejes på plads i klik-sam-lingerne og derefter skrues fast i underlaget. Der bliver derfor ikke boret huller i selve tagpladerne, så du undgår utætheder i mindst 15 år fremover - med garanti.