Nyheder

Din nye stige er lige så let at bære som en indkøbspose

Af: Avisredaktionen
Din nye stige er lige så let at bære som en indkøbspose   Det er ikke længere nødvendigt at have en stige både derhjemme, i sommerhuset og i campingvognen. En kompakt udtræksstige i aluminium er let at transportere.

(AR) Når tagrenden skal renses, og husgavlen skal males, er det praktisk at have en god, lang og solid stige. Det er til gengæld yderst upraktisk at opbevare og transportere den selvsamme gode, lange og solide stige.
Derfor har en lang række danskere taget godt imod de kompakte udtræksstiger fra Faraone. De fylder ikke mere end en indkøbspose og har samtidig metervis af fordele.

 

Kør en tur med stigen
Stigen er fremstillet i aluminium, der udmærker sig ved at være meget let og meget holdbart. Aluminium ruster ikke og er let at holde rent.
Det er en stor fordel, for du får sikkert lyst til at køre en tur med din Faraone stige i din personbil. Der er jo ingen grund til at bruge varevogn og trailer, når du skal transportere stigen op til sommerhuset eller til campingvognen. Den fylder nemlig ikke mere, end at den kan stå på gulvet bag bilens forsæder eller i bagagerummet. Stigens ergonomiske håndtag gør stigen let at bære og håndtere.

 

Arbejd i 4,5 meters højde
Faraones kompakte udtræksstiger findes i tre længder, fra 2,5 til 3,80 meter. Den længste er velegnet også til professionelle håndværkere og giver en arbejdshøjde på op til 4,5 meter.
Det er let og enkelt at trække stigerne ud i den ønskede længde. Trinene låses automatisk fast og giver med 40 mm dybe ergonomiske trin et godt fodfæste.
Stigerne kan tåle en belastning på op til 150 kg.

 

Ind på en hylde
Når campingvognen er vasket, taget på sommerhuset er lappet eller æblerne på naboens træ er plukket brillerer stigen fra Faraone med sit særpræg.
Stigen skydes sammen igen efter brug blot ved at presse låseknapperne på trinene ind mod midten. Det er nemt at udføre, for vangerne er teleskop-formede og glider let sammen.
Derefter er det enkelt at bære stigen i håndtaget og stille den ind i udhuset, i bryggerset eller ind på en hylde i et skab, hvor den ikke fylder mere end en indkøbspose.
Stigerne fra Faraone kan købes hos byggemarkeder landet over. Læs mere om stigerne og find nærmeste forhandler på hjemmesiden: www.faraone.dk eller få flere oplysninger om Faraones omfattende program på telefon 70 22 16 00.

 

Billedtekst 1
De kompakte stiger fra Faraone indstilles nemt og hurtigt til den ønskede stigelængde og behøver således ikke at trækkes ud i fuld længde.

 

Billedtekst 2
Det ergonomiske håndtag gør det let at bære den meterlange stige fra Faraone. Efter brug kan den stilles på en hylde i et skab.