Nyheder

Det er luften og naturen der giver det ekstra krydderi

Af: Avisredaktionen
Det er luften og naturen der giver det ekstra krydderi     - En rigtig havepejs, hvor man kan fyre med brænde, holder på varmen i lang tid - en ekstra dimension til de lange lune sommeraftener.

(AR) Fornøjelsen ved en god bøf bliver større, når den både tilberedes og spises udendørs. Det er nemlig grillduften og naturen, der giver det ekstra krydderi til sommermaden.
Med en granit-grill fra Naturstøberiet får alle del i tilberedningen, duften og naturoplevelserne i de allerbedste timer, hvor familien endelig er samlet i haven og kan være fælles om madlavningen.

 

Kan bruges som pejs
Med den nye Herregårdspejs med poleret anretterbord fra Naturstøberiet kombineres endnu flere fordele for udendørs-familien.
Havepejsen er jo, som navnet tydeligt siger, perfekt til at give varme på terrassen, efter at solen er gået ned. Den kan også bruges som bålsted og samtidig kan familien både grille, koge og stege deres livretter i den store barbecue-indsats. Tilberedningen går legende let, for der er bordplads til skærebrættet, alle ingredienserne og rigtig god hyldeplads, fortæller Naturstøberiet, der fremstiller de mange forskellige slags håndlavede Nexø havepejse.
Anretterbordet alene er 90 centimeter langt, og kombineret med pejse-sektionen på 1,20 meter er der god arbejdsplads i friluftskøkkenet.
Selve havepejsen er bygget op i natursten - og kvindernes suk efter en solid, smuk, blankpoleret granitbordplade i køkkenet opfyldes med Herregårdspejsen og anretterbordet, som uden tvivl vil blive familiens foretrukne sommerkøkken.

 

Vejret preller af
Hver havepejs er unik, ingen sten er nøjagtig ens og bedst af alt er, at havepejsen kan stå ude sommer og vinter. Den tåler både regn, frost og varme.
Samme fordele får du med Naturstøberiets helt nye havebord, der også er udført i granit, og passer stilmæssigt til den øvrige Herregårdsseries havelamper, blomsterkummer og meget andet.

Yderligere oplysninger, herunder om nærmeste forhandler oplyses på tlf. 97 74 01 74 eller på internetadressen:
www.nexopejse.dk

 

Billedtekst 1

Her ses den nye flotte Herregårdspejs model Lux med anretterbord i poleret granit.

 

Billedtekst 2

Herregårdsgrill: den perfek-te stationære grill med ideel grillhøjde og bordplade i poleret granit.

 

Billedtekst 3

Her ses det nye uundværlige havebord i poleret granit.