Nyheder

Design selv de ekstra finesser på den nye Jøtul

Af: AvisRedaktionen
Design selv de ekstra finesser påden nye Jøtul     Den nye Jøtul ovn holder evigt, derfor er den udformet så du aldrig bliver træt af at kigge på den, for udseendet kan hele tiden ændres.

(AR) Når det er helt uundgåeligt, at efterårsvejret snart vil lokke os indendøre, er det heldigvis en trøst, at Jøtul netop nu sender en helt ny brændeovn på markedet. Designet er perfekt fra starten, alligevel får du selv lov at føje ekstra finesser til.
Jøtul F 370-ovnene er - som noget helt usædvanligt - trekantede. Ikke med et stringent udtryk, men på en blød og afrundet måde. Materialerne er støbejern, men tilføjelsen af fedtsten gør dem unikke. Endnu mere unikke bliver de, hvis du i stedet for fedtsten vælger, at pakke hele ovnen ind i glas på siderne og toppen.

 

Dekoration som tilbehør
Ovnens store glaspartier giver et  fantastisk  indblik  til  flam
mernes fascinerende leg med brændet, men alligevel har Jøtul valgt, at du kan gøre din ovn endnu mere sofistikeret med en dekoration til sideglassene.
Dekorationspladerne kan let skiftes ud eller tages af , så du selv kan vælge, om din ovn skal fremstå med en eventyragtig eller søgræs detalje.

 

Roterende sokkel
Dermed er valgmulighederne ikke udtømt. Soklen til den nye Jøtul F 370-serie byder nemlig på tre valgmuligheder.
Drejesoklen, der er topmodellen, gør det muligt, at dreje ovnen 360 grader. Denne ovns optimale placering er midt i rummet, så du uanset din egen placering i lokalet, hele tiden selv kan vælge din udsigt til den hyggelige ild.
Valget kan også bestå af en betonsokkel eller en sokkel af støbejern.

 

Tilpas din ovn
Uanset hvordan du sammensætter ovnen, der passer perfekt til din bolig, giver Jøtul F 370-ovnene dig en miljøgodkendt løsning, som både giver en god forbrænding og et solidt produkt i en stilren og tidløs udformning. Oven i købet en løsning som kan tilpasses din boligs interiør og dine skiftende behov.
Ovnene giver naturligvis den mest effektive konvektions-varme, du kan ønske dig. Alligevel bliver den en tand bedre, hvis du vælger designløsningen med et ekstra lag glas på alle ovnens sider. Det vil nemlig også give konvektionsvarme fra ovnens forside og en betydelig lavere overfladetemperatur på hele produktet, så familiens børn også kan færdes trygt omkring ovnen.
Alle modellerne i den nye Jøtul-serie kan bestilles i farverne sort eller grå lak.
Norske Jøtul har siden 1853 været verdens ledende producent af brændeovne i støbejern. Herhjemme står Jøtuls danske datterselskab Scan for salget af Jøtuls kvalitetsovne.
Yderliger oplysninger fås på hjemmesiderne:


www.scan.dk

www.jotul.dk

 

Billedtekst 1

I forvejen er pejsene i Jøtuls nye F 370-serie unikke i deres design, alligevel får du selv lov til at designe videre på din egen ovn, så den passer både dig, din bolig og din familie bedst.

 

Billedtekst 2

Dekorationerne i stilen ,,even-tyr?? og ,,siv?? er bare en enkelt af måderne til at give Jøtul brændeovne sit eget præg.