Nyheder

Design ned til mindste detalje

Af: AvisRedaktionen
Design ned til mindste detalje   Danfoss X-tra Collection? er en serie nye termostater og ventiler til vandbårne designradiatorer og håndklædetørrere. Serien gør op med holdningen, at termostaten blot er en nødvendig teknisk detalje på radiatoren.

(AR) Det er de harmoniske og æstetiske designløsninger, der præger hjemmet i dag. En radiator er ikke bare en radiator og en varmekilde, men en gennemtænkt integreret del af hjemmet. Danfoss X-tra Collection? er en serie termostater og ventiler, der er designet alene med det formål at sikre en helhedsløsning i samspil med designradiatorer og håndklædetørrere. Radiatortermostaten risikerer nu ikke længere at bryde den æstetiske helhed, men indgår som en raffineret detalje.

Den moderne forbruger kræver, at funktion og design går op i en højere helhed. For at leve op til disse krav har Danfoss X-tra Collection? gennemgået en række brugertest, som har udmøntet sig i det endelig valg af design, funktionalitet og farver.

For eksempel fås termostater og ventiler i fem farver: Guld, krom, børstet stål og to hvide nuancer. En farvepalet, der harmonerer med de fleste andre farver og dermed gør radiatorens nødvendighed til en dekorativ del af hjemmets udtryk.

 

Ingen ridser i overfladen

Det æstetiske udtryk kommer også til udtryk i Danfoss X-tra Collections tekniske løsninger. Nipler og omløbere er skjult i selve ventilen, så overgangen mellem termostat og ventil ser ud som en helhed, ligesom serien er let at montere, så man undgår at ridse radiatoren. Både ventil og termostat kan monteres med blot en skruetrækker, fastnøgle og en medfølgende unbraco-nøgle, så man ikke behøver at berøre de synlige overflader med værktøj.

Danfoss X-tra Collection? serien består af radiatortermostat, ventil med forindstilling til højre eller venstre montering og afspærringsventil med mulighed for aftapning. Termostaterne kan også monteres på Danfoss RA 2000 radiatorventiler

og kan dermed give et designmæssigt løft til traditionelle radiatorer.

På:

www.danfoss.dk

kan man se en animeret monteringsvejledning og lege lidt med farvekombinationerne i Danfoss X-tra Collection?.

 

Billedtekst 1

Danfoss X-tra Collection? er en ny serie ventiler og termostater, der er udviklet specielt til vandbårne designradiatorer og håndklædevarmere for at skabe en helhedsløsning. Serien fås i fem farver: Guld, krom, børstet stål og to hvide nuancer.

 

Billedtekst 2

Kravet om en æstetisk designløsning slår igennem i de tekniske løsninger hos Danfoss X-tra Collection?. Nipler og omløbere er skjult i selve ventilen, så overgangen mellem termostat og ventil ser ud som en helhed.