Nyheder

December Boulevard af Ole Petersen

Ny bog skrevet af forfatter Ole Petersen, 'December Boulevard' som er hans sjette. Vi følger en håndfuld mennesker, der befinder sig på denne sidste del af rejsen. Det er historier, som giver stof til eftertanke, for hvordan vil vi selv gennemføre denne sidste del af rejsen?

Måske har du ind imellem overvejet, hvorvidt tilværelsen havde udspillet sig anderledes, hvis du havde valgt at gå nogle andre veje eller truffet nogle andre beslutninger i livet end dem du har taget?

 

For de fleste af os er store dele af vejen gennem livet formet af tilfældige hændelser og af begivenheder, vi kun har ganske lidt indflydelse på. Dog er der tidspunkter, hvor man får mulighed for at træffe nogle valg, der kan vise sig at have afgørende betydning for, hvordan resten af livet udfolder sig.

 

Ole Petersens roman 'December Boulevard' er historien om de stier, strøg og ensrettede gader, som peger frem til den sidste strækning vi alle skal gå ad: December Boulevard, den sidste del af livet, der hvor det hele synes uafvendeligt og ganske lidt synes muligt at omgøre.

 

På denne sidste del af livets vej trasker nogle af os ufortrødent derudaf, mens andre slæber sig afsted med blikket fæstnet på det bagude, på det vi ikke fik set nok på. Og så er der dem, der zigzaggende bevæger sig henover December Boulevard for, drevet af nysgerrighed og kærlighed til livet, at få så meget som muligt med inden de skal herfra.

 

I 'December Boulevard' møder vi, gennem deres historier, en håndfuld mennesker, der befinder sig på denne sidste del af rejsen. Det er historier, svære erkendelser og essentielle overvejelser, som giver stof til eftertanke, for hvordan vil vi, når den tid kommer, selv gennemføre denne sidste del af rejsen?

 

'December Boulevard' er forfatter Ole Petersens sjette bog. Hans tidligere romaner 'Græd Vagabond – når din sol går bag sky' (2007), 'Jerichos Roser' (2007), 'Torneroses Skygge' (2009), 'Plet (2011) og Gravenfin' (2014) har fået flotte anmeldelser og mange rosende ord med på vejen.

 

"En sproglig bedrift helt i særklasse", Bogvægten.dk

"Absolut spændende og anbefalelsesværdig", MetroXpress.dk

"Velskrevet og svær at slippe", Venstrebladet

'December Boulevard' har inspireret sangerinde Sanne Graulund til den smukke sang, som kan høres fremført i videoen. Sangen, som også er udgivet på cd, følger med de første 250 eksemplarer af bogen. Tegner Lisbeth Thygesens står for bogomslagets fine og stemningsfulde streg.

 

Titel: December Boulevard

Forfatter: Ole Petersen

Illustrator: Lisbeth Thygesen 

Fotograf: Lars-Erik Hansen

Soundtrack: Sanne Graulund
Distribution: http://www.underskoven.dk/
ISBN: 978-87-996442-6-1

 

Køb online: http://privatforlaget.dk/butik/december-boulevard.html

Køb online som e-bog: http://gopubli.sh/editions/cfda6957edbb677b

 

Kreditering:

Tegner Lisbeth Thygesen www.kbhkunst.dk/lisbeth-thygesen 

Sanger Sanne Graulund  sannegraulund.dk 

 

Kontaktinfo

Ole Petersen - mobil: 4054 2025

Materiale:

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Nnl09U6mIiQ