Nyheder

Bestil dit nye hegn mens målebåndet stadig er varmt

Af: Avisredaktionen
Bestil dit nye hegn mens målebåndet stadig er varmt   Varerne leveres pakket og klar fra dit lokale byggemarked, når du handler trævarer til haven i fred og ro på nettet.

(AR) Der er ikke langt fra tanke til handling, når der skal købes nyt hegn eller redskabsrum til haven. Straks efter, du med målebånd eller tommestok har fundet frem til de rigtige mål, kan du let og enkelt bestille materialerne via din computer.
Firmaet PLUS i Vejen leverer i forvejen hegn, pavilloner, brændely, haveinventar og carporte til de fleste byggemarkeder landet over. Kundernes ønsker om at kunne bestille varer i ro og fred hjemmefra, har firmaet nu opfyldt med hjemmesiden www.plus.dk

 

Hjemmebanefordel
Ved bestilling via www.plus.dk får du hjemmebanefordel. Der er nemlig let adgang til at downloade kataloger og få alle oplysninger om samtlige produkter, så du i fred og ro kan vælge blandt de mange typer hegn og bestille præcis, hvad du har brug for.
Med hjemmesidens søgefunktion finder du nemt og hurtigt de produkter du ønsker at se på.
Hjemmesiden giver dig et fuldstændigt overblik, så du er sikker på at vælge det helt rigtige produkt, og ikke kun blandt dem som bygemarkedet har hjemme, den dag du er ude at købe ind.
I ro og mag beregner du, hvordan du bedst kan sammensætte dit hegn eller vende havepavillonen. Dit valg af højde, træsort, farve og stil sætter sit præg på din have mange år fremover, så der er god grund til at overveje dit valg grundigt.

 

Kend dit hegn
Via hjemmesiden får du detaljerede fakta om produkterne, både om træsorten, behandlingen, rammerne, lamellerne, espalierstavene, farver, stolper, træpleje og meget andet.
Særlige gør-det-selv afsnit om hvert produkt viser med illustrationer, hvordan du lettest muligt stiller hegnet op.
Når du har bestilt dine varer, er det enkelt at vælge den lokale PLUS forhandler, du ønsker skal levere dine varer ud til dig. Forhandleren får leveret manglende varer samt en kopi af din ordre fra PLUS. Du skal blot henvende dig for at høre, hvornår du kan komme i gang med træværket.
Der er gør-det-selv vejledninger på hjemmesiden, så du får det bedste resultat ud af dine gode materialer fra www.plus.dk

 

Billedtekst 1

Skal hegnet være 140 eller 180 cm. højt - og hvordan skal det se ud.
Her ses det flotte farvebehandlede hegn ,,RONDO´´.
På hjemmesiden www.plus.dk kan du se alle varianter og bestille dem til levering fra dit lokale byggemarked.

 

Billedtekst 2

Her igen - ,,RONDO´´ i teak -men der findes mange flere eksempler på hjemmesiden:
www.plus.dk