Nyheder

Alubokse til sikker opbevaring og transport

Af: AvisRedaktionen
Værktøj, fotoudstyr, måleinstrumenter, musikinstrumenter og meget andet kostbart og sårbart grej beskyttes effektivt under opbevaring og transport i alubokse.

Aluboksene fra Faraone er super stærke og meget billigere end

(AR) Problemet er velkendt for de fleste ? at man har noget grej, som enten er sårbart eller kostbart, ofte begge dele på én gang, og det skal enten stuves af vejen, eller det skal transporteres.Løsningen er solide, stabile aluminiumsbokse, som kan fores efter behov for eksempel med skumplast, således at det udstyr, boksene skal gennem, er effektivt beskyttet.Det er firmaet Faraone i Ringsted, dansk salgsafdeling af en større koncern, som blandt andet leverer stiger af alle typer og størrelser i træ og aluminium, lifte af alle typer, både store og små, og så altså aluboksene som primært er fremstillet til håndværkere, således at de kan have deres værktøj sikkert anbragt, når det ikke er i brug og under transport.

Mange størrelser

Men som sagt: Mange andre kan have gavn af boksene, der fremstilles i en halv snes standardstørrelser fra et literindhold på 42 op til 414.

Det vil sige, at de er muligt at finde bokse, som passer i bilens bagagerum, og som kan passes ind i for eksempel et hyldesystem.

Boksene er forsynet med effektive hjørneforstærkninger, de er stabelbare og stænktætte.

Kan aflåses

De er endvidere forsynet med huller til hængelås, og skal man bruge flere kasser, kan man vælge mellem hængelåse med ens nøgler og med forskellige nøgler.

Til kasserne kan endvidere leveres små transportvogne i form af en ramme med fire hjul med hårdt gummi og bremse passende til de forskellige standardbokse.

Yderligere oplysninger, herunder om nærmeste forhandler, fås telefon 70 22 16 00 eller på internetadressen: www.faraone.dk