Nyheder

Tving hver en bid af sommeren ind i udestuen

Af: Avisredaktionen
- Sommeren er for kort her i landet, men med den rigtige Fastlock tagplade i udestuen forlænger Icopal sæsonen forår og efterår.

(AR) Havestuer spirer frem alle steder. For én ting er, at vi alle gerne vil have forlænget den alt for korte danske sommer, men vi kræver også, at havestuen understreger vores boligs særpræg med et utraditionelt udseende, hvor der også er tænkt på design og de forskellige krav, som hver familie stiller til deres nye "sommerhus".

Havestuen går meget hurtigt hen og bliver familiens foretrukne mødested hele året, i hvert fald hvis man ved byggeriets start har valgt tagplader, der er mere varmeisolerende end både 2- og 3-lags termoruder.

Det er netop denne type tag, som det danske firma Icopal producerer i Polycarbonat.

 

Ingen kuldebroer

Fastlock leveres i hvid plast eller klar, vejrbestandig plast, alt efter om havestuen også skal bruges som vinterhave til frodige planter eller som opholdsrum for familien.

- Uanset hvad, familien skal bruge sin udestue til, er det vigtigt, at der ikke opstår kuldebroer på grund af for dårlig isolering. Det har hverken planter eller mennesker godt af.

Derfor lægger vi så stor vægt på, at vores Fastlock tage er isolerende, 100 procent tætte og med mange valg-muligheder, siger Sven Christensen, Icopals marketing manager.

 

Hvidt eller klart tag

Taget samles ved ganske enkelt at klikke stykkerne sammen. Valget står mellem om taget skal være af klar Polycarbonat, der lukker alle solstråler ind, eller om taget skal være mat, og forvandle solens skarpe stråler til et dæmpet og behageligt dagslys.

Vind og vejr vil ikke genere det vejrbestandige Fastlock tag fra Icopal - kun snavs fra nedbør kan blive et problem. Og så alligevel ikke.

Fastlock tagene er nemlig meget lette at rengøre, blot ved at spule taget med haveslangen. Skidtet preller af på den glatte flade, og så er der igen fri adgang for solen.

Ingen huller

De stærke Fastlock plader fra Icopal sælges med 10 års produktgaranti og udmærker sig ved, at man ikke skal have gang i hverken søm eller skruer for at samle det. Der bliver derfor ingen huller, der senere kan vise sig at blive utætte.

Yderligere oplysninger, herunder om nærmeste forhandler fås på telefon 44 88 55 33 eller på internetadressen:

www.icopal.dk