Nyheder

Toget til fantasiens land er altid klar til afgang i haven

Af: Avisredaktionen
Toget til fantasiens land er altid klar til afgang i haven   Baghavens traditionelle legehus får nu baghjul af dette trætog, som ved hjælp af børnenes fantasi let får kørt hele verden rundt eller kan bruges som isbod, dukketeater og meget mere.

(AR) Det kan nu kræve en vis portion overtalelse og myndighed at få sendt sine børn ud i den friske luft og lege, når mængden af indendørs underholdning stiger så voldsomt, som det er tilfældet nu og sikkert også i fremtiden. Derfor har det danske firma PLUS A/S i Vejen sat fokus på at skabe et legeredskab til haven, som giver børnene et attraktivt mod-spil til både computer, PlayStation, TV, Nintendo og mobiltelefon.

 

Toget kører altid - klar til afgang
Løsningen er et trætog, der er så fyldt med legemuligheder, at det traditionelle legehus får stærk konkurrence. Toget indbyder nemlig til fantastiske rejser, hvor der sagtens er plads til lokomotivfører, en billetkontrollør, en turistguide eller interessante passagerer ombord.
Mulighederne er utallige, og toget er altid klar til afgang, når rejsen skal gå til fantasiens land.
Mellem fantasirejserne kan børnene bruge toget som købmand, isbod, dukketeater, eller indrette det som bamses værelse.
Legen har ingen grænser, og togvognen vil vække opsigt blandt legekammeraterne, der nok skal finde på at hoppe med på fantasilegen.

 

Praktisk og sikker
Togvognen har små vinduer - naturligvis uden glas, så der er ikke risiko for at skære sig - samt skoddevindue og dør, så børnene kan lege trygt og godt i tørt vejer indenfor.
Toget har en praktisk opbevaringsboks, der er monteret bag på vognen. Her kan sjippetovet, frisbeen, sandkassepanderne og alle  de andre legesager, der ligger og flyder på græsplænen, hurtigt ryddes væk, når der kaldes ind til aftensmaden.
Legehuset består af ubehandlet tørret nåletræ med færdigsamlede sider, gavle og gulv, samt toghjul i krydsfinerplade. Hele familien kan derfor være med til at male og udsmykke togvognen helt efter egen stil og temperament. Det er oplagt at lade børnene deltage, så toget helt fra start bliver deres eget kreative fristed.
Sikkerheden er i højsædet for PLUS, som er firmaet, der producerer de nye togvogne og andre legefremmende trævarer. Derfor er alle firmaets legeredskaber CE mærket som en garanti for, at alle produkter er kontrolleret og lever op til gældende standard. Produktet forhandles gennem byggemarkeder og trælaster overalt i Danmark - og kan bestilles direkte på hjemmesiden www.plus.dk

 

Billedtekst 1

Mon ikke alle børnene får lyst til at slippe computeren eller spillemaskinen, når det nye tog skal males. Alt efter temperament kan toget males stribet, ensfarvet, skrives over med graffiti eller visse steder males med sort tavlemaling, så der også kan er et sted at skrive togtiderne ned.

 

Billedtekst 2

Toget leveres med færdigsamlede sider, gavle og gulv. I færdig stand giver togvognen hele haven et venligt indtryk ved at sende signalet: ,,Her skal også være plads til børnene´´.

Der er ingen grænser for, hvor fantasien kan føre togpassagererne hen - og så i tørvejr endda. Fantasien kan også let forvandle toget til en isbod, et dukketeater eller bamses værelse.