Nyheder

Smukt luksusmøbel med indbygget varme

Af: AvisRedaktionen
For Krog Iversen & Co. A/S i Vissenbjerg på Fyn, Danmarks største producent af pejseovne, er deres nye Scan 53 ikke noget særligt - men for konkurrenterne er den svær at slå.

(AR) Det rustfri, børstede stål-look har allerede indtaget danskernes køkkener, og nu er turen kommet til pejsen. Med den nye Scan 53 har Krog Iversen igen spekuleret i et design, der passer ind alle steder i hjemmet.

Med sin elegante, slanke krop klæder Scan 53 ethvert rum, og hele familien kan i bogstaveligste forstand samles rundt om den. For brændeovnen er helt rund og kan derfor placeres frit, midt i lokalet.

I alrummet eller stuen, med åben adgang til køkkenet, vil Scan 53 i børstet stål matche de hårde hvidevarer flot. Men også den grå og sorte udgave af Scan 53 er så flotte, at man næsten glemmer, at den nye pejseovn ikke kun er til ens egen fornøjelse.

 

Otte gange bedre end Svanemærket

Mens der i Danmark, ikke er nogen krav til partikel forurening for pejseovne, har en ræk-ke andre lande haft meget skrappe miljøkrav i mange år - og  de  krav lever vi op til, siger Krog Iversens salgschef, Peder Jørgensen.

Svanemærket tillader, at der må være helt op til 10 gram partikelforurening pr. kg.

Til orientering afgiver vores Scan DSA 5 otte gange mindre forurening end Svanemærket tillader. Nemlig kun 1,25 gram pr. kg, og vores pejseindsats Scan DSA 4 afgiver kun 1,10 gram pr. time, altså 9 gange bedre end kravet for Svanemærket forklarer Peder Jørgensen.

Også den nye Scan 53 er miljøvenlig, og det er jo ikke længere noget særligt for Krog Iversen - men  stadig  så nyskabende, at konkurrenterne får svært ved at slå den.

 

Nyd luksusmøblet

Så der er slet ingen undskyldning for, ikke bare at nyde familiens nye, smukke og varmegivende luksusmøbel, som endda kan varieres på flere måder, så den passer Jer bedst.

Kvalitets-designet fra Krog Iversen er nemlig gennemtænkt, så der for eksempel kan leveres en topplade af glas, en tilhørende hylde samt en gulvplade af glas, som sætter prikken over i?et i ordet interiør.

Gulvpladen leveres i flere faconer og består af en løs plade, der er let at flytte, når der skal gøres rent.

Yderligere oplysninger fås på internetadressen:

 

www.scan.dk