Nyheder

Lette overdækninger

Af: AvisRedaktionen
Smukt buede tagkonstruktioner gør carporten og husets og havens andre overdækkede indretninger til et smukt supplement til den visuelle oplevelse.

(AR) Carporte, udestuer, terassr, hyggekroge, brændeskjul behøver ikke være flade, mørke og kedelige, som der er en vis tradition for her i landet.

Icopals Faslock system åbner for spændende muligheder for tagkonstruktioner til husets og havens større og mindre småbygninger, der hermed bliver et positivt bidrag til det visuelle indtryk af huset og haven.

Fastlock systemet er især i en enkeltlags version, Uni, velkendt for de fleste - de lette, gennemskinnelige, klare eller opalhvide, tagplader, som monteres enkelt, hurtigt og sikkert ved hjælp af særlige beslag, som låses fast i en vulstkant på pladerne, uden der skal bores huller, og som derved sikrer et hundrede procent tæt tag.

Pladerne har en fast bredde på 20 cm og leveres både i standardlængderne 3, 3,5, 4, 4,5 5 og 6 meters længde, men de kan også bestilles i længder efter ønsker.

 

Krumme konstruktioner

Fordelen ved Fastlock pladerne er smidigheden.

De behøver ikke nødvendigvis at ligge flade med en eller anden hældning for at sikre, at vandet løber af. De kan også lægges krumt op, således at vi opnår smukt buede tagkonstruktioner.

Arbejdet kan selvfølgelig udføres af en håndværker, men man kan selv bygge carporten, terassen - eller hvad det numåtte dreje sig om, og Icopla har udarbejdet et spændende og inspirerende informationsmateriale, som beskriver fremgangsmåden, så man opnår en helt regelmæssig krumning, der tillige er solid og stabil og står for vejr og vind, selv når dette viser sig fra sin mest grumme side.

 

Fastlock Multi

Fastlock findes også i en flerlags udgave, Multi, som har større isolationsevne end termoruder, og som derfor egner sig til konstruktioner, hvor der stilles større krav til anvendeligheden - for eksempel hjemmeværkstedet, udestuen og garagen, hvor man er bedre beskyttet mod vejrliget, og hvor man i dagtimerne samtidig får et smukt, blødt lys i rummet.

Fastlock Multi tillader i kraft af sin opbygning med flere lag ikke krumme tagkonstruktioner, og pladebredden er her 60 cm, mens der er de samme valgmuligheder som for Fastlock Uni, hvad pladelængder angår.

I øvrigt er det væsentligt at bemærke, at Icopal yder 10 års produktgaranti på Fastlock produkterne.

Yderligere oplysninger, herunder om nærmeste forhandler, fås på telefon 44 88 55 33 eller på internetadressen:

www.icopal.dk