Nyheder

Gennemfør din boligstil med en farvet brændeovn

Af: Avisredaktionen
Gennemfør din boligstil med en farvet brændeovn     Skal din nye brændeovn være azurblå, dybrød eller korngul? Valget er dit, for nu kan du vælge mellem 70 flotte farver, så din nye brændeovn harmonerer perfekt med de øvrige farver i dit hjem.

(AR) De fleste brændeovne er sorte, i hvert tilfælde uden for fyringssæsonen.
Når først efteråret sætter ind, kommer der som regel hyggelige, røde flammer og en dejlig, varm glød i ovnene.
Med en ny brændeovnsserie fra Heta bliver der mere spræl over brændeovnene året rundt.
Brændeovnen leveres nemlig i 70  forskellige farver, og det giver frit spil for enhver, der vil lege med farverne i indretningen.

 

Brændeovnen, der sætter kulør på dit hjem
Du kan eksempelvis lade brændeovnen matche de flotte møbler i stuen eller farverne på væggene. Måske vil du fremfremhæve en nuance i gulvets klinker eller lade brændeovnen spille op til hvidevarerne i køkkenet. Ovnene kan nemlig også leveres i rustfrit stål.

 

Trenden kommer sydfra
?Som producent af brændeovne har vi længe ønsket at kunne tilbyde farver på vores brændeovne, lige som vores kunder sydpå foretrækker det, f.eks. i Frankrig og Italien,? fortæller Erik Bach, der er direktør hos Heta A/S.
?Vi vil gerne give vores forbrugere muligheden for ikke kun at vælge størrelse og form, men også farven på ovnen. Den traditionelle sorte brændeovn kan nemlig være meget dominerende i et hjem.?
?Med de mange farver, vi nu tilbyder, oplever vi, at mange mennesker tænker brændeovnen som en del af hjemmets indretning?, fortæller Erik Bach videre.

 

Uforgængelige emaljerede farver
Emaljeringen, der bruges til at farve ovnene, sker ved ca. 1.200 grader, og er nærmest uforgængelig. Overfladen er glashård, og hverken solens stråler eller ovnens varme ændrer på farverne.

 

Effektivitet i særklasse
Det er den nyudviklede Scan-Line 500 brændeovn, der danner basis for de farvede overflader. Scan-Line 500 er en af markedets mest effektive brændeovne og udnytter hele 81 % af træets varmeenergi. Ovnen brænder så rent, at både ruden og stenene i ovnen er fri for sod. Det kan du læse meget mere om på www.heta.dk lige som du også kan læse om ovnens andre fordele, bl.a. den store askeskuffe og det forsænkede brændkammer, der sikrer, at du ikke får varm aske ud i stuen, når du åbner lågen.
Du kan se mange flere eksempler på de smukke nye brændeovne på www.heta.dk

 

Billedtekst 1

Brændeovnens varme glød er en fryd for øjet både sommer og vinter.
Lad dig inspirere på producentens hjemmeside www.heta.dk

 

Billedtekst 2

Et eksempel på en smuk, klassisk hvidemaljeret ovn. Udover farven, kan du også vælge forskellige toppe på brændeovnen.