Nyheder

Flygt fra sommerlumre indendørs køkkener

Af: AvisRedaktionen
- Flyt køkkenet og familien udendørs hele sommeren, hvor madlavningen får en ekstra dimension, når alle kan være med.

(AR) Flere og flere familier rykker deres køkken udendørs i sommermånederne, så Fatter har ikke længere eneret på grilltangen og det skønne vejr udendørs, mens kvinderne snitter salat og skræller kartofler indendørs i et sommerlummert køkken.

Med et udendørs køkken får alle del i tilberedningen, duften og naturoplevelserne i de allerbedste timer, hvor familien endelig er samlet og i haven kan være fælles om madlavningen - samtidig med at hver et solstrejf og lune vind i den danske sommer udnyttes.

 

God plads til skærebrættet

Med den nye Herregårdspejs med anretterbord fra Nexø Pejse kombineres endnu flere fordele for udendørs-familien.

- Pejsen er jo, som navnet tydeligt siger, perfekt til at give varme på terrassen, efter solen går ned. Den kan også bruges som bålsted og samtidig kan familien både grille, koge og stege deres livretter i den store barbecue-indsats. Tilberedningen går legende let, for der er bordplads til skærebrættet, alle ingredienserne og rigtig god hyldeplads, fortæller Henning Sørensen fra Naturstøberiet, der fremstiller de mange forskellige slags håndlavede Nexø-pejse.

Anretterbordet alene er 90 centimeter langt, og kombineret med pejse-sektionen på 1,20 meter er der god arbejdsplads i friluftskøkkenet.

Selve pejsen er bygget op i natursten - og kvindernes suk efter en solid, smuk, blankpoleret granitbordplade i køkkenet opfyldes med Herregårdspejsen og anretterbordet, som uden tvivl vil blive familiens foretrukne sommerkøkken.

Vejret preller af

Hver pejs er unik, ingen sten er nøjagtig ens og bedst af alt er, at pejsen kan stå ude sommer og vinter. Den tåler både regn, frost og varme.

Den smukke og unikke grillpejs behøver ikke stå alene. Naturstøberiet har sørget for, at der i Nexø-serien findes både blomsterkummer og havelamper til at understrege den rustikke stil.

 

Yderligere oplysninger og nærmeste forhandler fås på telefon 97 74 01 74 eller på hjemmesiden:

www.nexopejse.dk