Nyheder

Flammende runddans i familiens midte

Af: www.avisredaktionen.dk
Flammende runddans i familiens midte   Ellipse-formen er igen på vej ind i din bolig, denne gang er det pejsen, som får bløde kanter.

(AR) Det er ikke kun Piet Hein, der har set fordele i at designe møbler, som er inspireret af ellipsens runde, bløde form. Hans spiseborde er udødelige designperler og vil stå sig godt sammen med den nye ellipseformede Scan 58 pejs fra det danske firma Scan A/S i Vissenbjerg på Fyn.

 

Det varme møbel
Ud over den unikke pejsefacon er Scan 58 også enestående ved at have glas næsten hele vejen rundt om ildstedet. Uanset hvor i rummet, pejsen bliver placeret, vil flammerne kaste et hyggelig og varmende skær til alle sider over familiens aktiviteter. Dermed har det kendte designfirma Harriet og Sørensen, som har tegnet Scan 58, opfyldt en række af de største ønsker blandt nutidens pejsekøbere.
Blandt ønskerne er en pejs, som kræver mindre plads og kan sættes op hvor som helst. Det krav lever Scan 58 op til, da de skarpe hjørner er skåret af og erstattet af runde hjørner, der er lette at komme uden om. Scan 58 ser godt ud og pynter og giver miljørigtig varme  i enhver bolig.
Moderne pejse skal selvfølgelig også passe til moderne møbler. Det tager designet af Scan 58 også højde for med sine stilrene og samtidigt bløde linier. De store sideglas giver en fantastisk oplevelse af ilden og vil egne sig godt til en pejs, som skal stå midt i et rum.
De miljømæssige hensyn, som kunderne er meget optaget af, er Scan A/S garant for er helt i top. Faktisk er Scans miljøkrav til egne produkter strengere end de danske love kræver.

 

Den personlige 58?er
Med vores ellipseformede pejs åbnes for helt nye muligheder for at indrette sin bolig på en spændende og personlig måde, fortæller Peder Jørgensen, som er salgschef i Scan A/S.
Scan 58 består nemlig af en hel serie dele, som kan sættes sammen efter kundens ønsker. Der er tre forskellige sokler og to topplader samt pyntelister i sort eller alu-farve.

Med Harrit & Sørensens designserie med ellipsen som centrum, kan du selv designe videre på din nye brændeovn fra Scan A/S.

Yderligere oplysninger fås på:

 

www.scan.dk

 

eller hos Scan A/S på telefon: 64 47 31 31.

 

 

Billedtekst:  Foto 1

Det helt nye Scan 58 koncept er kreeret af et af Danmarks førende designfirmaer Harrit & Sørensen.
Ovnen er ellipseformet, hvilket gør den helt unik.
Varianterne med de store sideglas giver en fantastisk oplevelse af ilden.

 


Billedtekst:  Foto 2

Vælg selv hvilken sokkel, du synes passer bedst til dig, din Scan 58 og dit hjem.
Pyntelisterne i alu-farve kan også fås i sort.