Nyheder

Elegant smuthul til den tunge luft

Af: Avisredaktionen
Nye ventilatorer er så beskedne, at de gør alt hvad de kan for ikke at vække opsigt - og så elegante, at de alligevel gør det.

DUKA har netop nu sendt denne stilrene og rengøringsvenlige ventilator på markedet.

(AR) Det er altid tilfredsstillende, at dine gæster roser dig for indretningen af din bolig, dit valg af møbler, farver og lamper. Men får du også ros for din ventilator, er det ikke nødvendigvis en grund til triumf.

Allerhelst vil vi nemlig have en ventilator, der helt ubemærket sørger for, at luften i vores bolig er frisk og ikke tung, sur og fugtig.

Derfor har DUKA netop sendt to nye ventilatorer på markedet. Ventilatorer, der ikke bare giver den tunge luft et let smuthul ud af  boligen, men som også gør det på sin egen ubemærkede måde.

Faktisk er de nye ventilatorers udseende så beskedent, at de gør alt, hvad de kan for ikke at vække opsigt - samtidig med at de er så elegante, at de alligevel gør det.

 

Dropper de ordinære ribber

DUKA har nemlig droppet de ordinære og let genkendelige ribber på ventilatorerne og i stedet udstyret dem med en tidløs, elegant, glat front, der fås i hvid og i et nyt, flot aluminiums-look.

Der er dermed frit valg mellem at lade ventilatoren gå i ét med det hvide tapet eller lade den være en matchende del af boligens øvrige rustfri stål-flader på hårde hvidevarer, køkkenborde eller forkromede sanitet.

Ikke alene er udseendet let og elegant. Det er vedligeholdelsen og rengøringen af den glatte front også. Der er ingen risiko for, at det skarpe sollys afslører ophobet støv i ventilatorens riller - for støvmidernes sædvanligvis fredede hyggekroge findes slet ikke i det nye design.

EL 700 og EL 700TH hedder de to ny modeller. Den førstnævnte er standardmodellen mens EL 700TH er den mere avancerede udgave som har både fugt- og tidsstyring.

Begge modellerne er specielt designet til ventilation af små og mellemstore rum.

 

Frisk luft helt  automatisk

Fugtstyringen i Ventilator EL 700TH kan indstilles, så den starter automatisk, når fugten i rummet når over den grænse, som du selv har valgt. Ventilatoren stopper af sig selv, når luftfugtigheden er nede på normalt niveau igen.

Det er også muligt selv at vælge, hvor længe ventilatoren skal køre i en periode fra to til 30 minutter alt efter eget ønske.

Begge de nye ventilatorer fra DUKA kan monteres på vægge eller i loftet.

DUKA leverer et komplet program indenfor boligventilation og varmeflytning til en-familiehuse.

Produkterne kan købes i førende byggemarkeder og tømmerhandler.

På hjemmesiden:

www.dukaventilation.dk

findes yderligere oplysninger om produkter og nærmeste forhandler.