Nyheder

Baldakinen pynter og skåner dine udendørs værdier

Af: AvisRedaktionen
Baldakinen pynter og skåner dine udendørs værdier   Med en baldakin er det ikke længere en naturlov, at man i regnvejr altid skal stå og blive gennemblødt foran hoveddøren, mens man febrilsk leder efter nøglerne.

(AR) Børnenes nye cykler ruster, og blomsterne i dine havekrukker bliver slået itu, når sommerregnens tunge dråber rammer dem. Selvfølgelig vil du gerne skåne både cykler og blomster, og måske også gerne unde dig selv at stå i tørvejr, mens du finder dine nøgler og låser dig ind ad hoveddøren.

Med en smukt designet baldakin fra Icopal kan du skåne dig og dine værdier på en nem måde og samtidig give dit hus et eksklusivt udseende.

 

Brug én enkelt eller sæt flere sammen

Uanset om du vælger at sætte en enkelt baldakin op - eller kombinere flere ved siden af hinanden, er baldakinen, eller regnlyet, som det også kaldes, så elegant udformet, at det vil passe naturligt ind i forskellige anvendelser.

Løsningen med en række baldakiner side om side kan også bruges ved busstoppesteder, udstillingsvinduer eller over familiens udendørs tørrestativ.

 

En enkelt pakke med det hele

Baldakinen er pakket og klar i en handy æske og er udtænkt, så den er simpel både at samle og sætte op. I pakken ligger fire stykker plasttag af den stærke og robuste FASTLOCK Uni-kvalitet fra Icopal. Den udmærker sig ved, at plastpladerne samles med en genial vulstsamling, så man helt undgår at lave skruehuller i taget.

Der ligger også alt lige fra topclips, beslag, murankre og samlevejledning klar til brug i pakken, så handy-manden hurtigt kan bygge sit eget tag over hovedet, straks efter hjemkomsten fra byggemarkedet eller trælasten.

 

Beskytter husets træværk

Ved nærmere bekendtskab vil baldakinen fra Icopal, der sælges under navnet FASTLOCK Regnly, naturligt være den enkle og foretrukne løsning, når også nedgangen til kælderen, gangstien fra carporten til hoveddøren, havebordet eller trævinduerne skal i læ.

Samtidig med at husets træværk, som vinduer og døre, bliver skånet for regn og sne og derfor holder længere, er det også en fordel, at de klare plastplader ikke stopper lyset, men lader det passere uhindret ind i boligen.

Yderligere oplysninger:

www.icopal.dk

 

Billedteekst 1

Baldakinen klæder alle slags huse, hoveddøre og indgangspartier, fordi dens design er enkelt og elegant - og så er den nem at samle og sætte op. Farvel, rustne cykler og smadrede sommerblomster.

 

Billedtekst 2


Baldakinen fra Icopal a/s sælges under navnet FASTLOCK Regnly og bestilles igennem trælaster og byggemarkeder. Den leveres med alle dele og en samlevejledning i en to meter lang æske.